Vlierstruik

Vóór de provincieraad (West-Vlaanderen) kregen alle raadsleden een vlierstruik van de West-Vlaamse Milieufederatie vzw. (ook onze afdeling is lid van de federatie) Met deze actie vragen ze de provincie om werk te maken van een sterk milieu- en natuurbeleid. Jurgen Vanlerberghe: “Als bevoegde deputé deel ik hun bekommernissen. Binnen de deputatie zal ik me hier dan ook ten volle voor engageren. Zelf heb ik helaas geen tuin om de struik te planten, suggesties voor een mooie (of symbolische) plaats zijn welkom”

Natuurpunt Poperinge – Vleteren stelde voor om de vlierstruik aan te planten op het natuurgebied Heidebeek in Haringe. Dit is dan ook in aanwezigheid van deputé Jurgen Vanlerberghe gebeurt op zaterdag 22 december 2018.

We hopen dat zowel gemeentebestuur, provincie als hogere overheid werk wil maken van de natuurverwevings gebieden,… beekvalleien zijn hierin cruciaal en ideaal. Recreatief zijn het ook ideale verbindingen voor wandelnetwerken enz… meer lezen project Heidebeek: https://www.natuurpunt-poperinge-vleteren.be/heidebeek

Op de foto van L. naar R.: Guido Quaghebeur (voorzitter natuurpunt poperinge - vleteren), Jurgen Vanlerberghe (deputé), Jeroen Vandermarliere (bestuurslid NP poeringe - vleteren), Luc Boeraeve (vrijwillig medewerker NP poperinge- vleteren) en Nestor en Odette Vandermarliere.

© Guido Quaghebeur (NP)
Komstraat 89 8970 Poperinge | 057 33 79 78 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Powered by LMD