Zwerfvuil actie

Zaterdag 23 maart 2019: zwerfvuilactie: Organisatie IVVO En Stad Poperinge en gemeente Vleteren. IVVO organiseerd een ‘opruimdag’ in Poperinge en Vleteren. Ze roept alle verenigingen op om de handen in elkaar te slaan en het zwerfvuil uit het straatbeeld te helpen verwijderen. Zwerfvuil achterlaten getuigt van een gebrek aan respect voor natuur en medemens. Het verstoort het landschap, beschadigt het milieu en kan leiden tot gevaarlijke situaties. Spelende kinderen kunnen zich verwonden aan zwervend vuil en ook dieren en fietsers kunnen de nare gevolgen ervan ondervinden. Verenigingen die deelnemen aan de ‘opruimdag’, krijgen het nodige materiaal ter beschikking (restafvalzakken, pmd-zakken en handschoenen) om een afgesproken deel van het buitengebied van Poperinge op te ruimen.

Natuurpunt Poperinge – Vleteren wil ook deelnemen aan deze opruimdag. We verzamelen om 8.30 uur aan de nieuwe parking nabij de Sixtusboscomplexen (hoek: Leeuwerikstraat – Canadaweg), Poperinge. Einde voorzien om 12 uur. Kledij en schoeisel aanpassen aan de weersomstandigheden, laarzen kunnen nuttig zijn. Ook hier zullen vele handen licht werk maken ! Info Guido Quaghebeur 057/33 79 78

Evenement Eigenschappen

Startdatum 23-03-2019 8:30
Einddatum 23-03-2019 12:30
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 2
Prijs per persoon Gratis
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

© Guido Quaghebeur (NP)
Komstraat 89 8970 Poperinge | 057 33 79 78 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Powered by LMD