-->

Word lid van Natuurpunt

Lid zijn van Natuurpunt heeft tal van voordelen. Je draagt natuurlijk jouw steentje bij voor de natuur in Vlaanderen. Samen met meer dan 100.000 gezinnen in Vlaanderen geef je zo een duidelijk signaal dat ook jij natuur belangrijk vindt. 

Natuurpunt Poperinge – Vleteren: Ook met onze afdeling werken we aan 'meer en betere natuur' in eigen streek. Onze afdeling telt op heden 320 leden (gezinnen).

Het lidgeld bedraagt 27 euro per kalenderjaar.

Als lid (gezin) geniet je (onder meer) van de volgende voordelen:  

Driemaandelijks Natuur.blad: Vier maal per jaar ontvang je het nationaal tijdschrift Natuur.blad , boordevol informatie over de natuur in Vlaanderen.

Regionaal tijdschrift De Bron: Je blijft op de hoogte via het regionaal contactblad ‘De Bron’ dat  4 x per jaar verschijnt.

Gratis activiteiten: Je kunt - met het hele gezin - gratis deelnemen aan alle geleide wandelingen en fietstochten van Natuurpunt, en kortingen bij cursussen.

10% korting in de Natuurpunt-winkel: Je geniet 10% ledenkorting bij aankoop van boeken, t-shirts, verrekijkers e.a. in de Natuur.winkel. Partners: Bovendien kan je ook met korting winkelen in de filialen van sommige van onze commerciële partners. (zie website Natuurpunt)

Fiets- en Wandelgids: Je ontvangt een leuk welkomstpakket met daarin onder meer onze Fiets- en Wandelgids met ruim 100 uitgestippelde wandelingen en fietsroutes in 33 fraaie natuurgebieden in Vlaanderen en Wallonië. Bij elk wandel- en fietsgebied vind je een handig kaartje en heel wat praktische informatie.

Word lid: Volg de stappen in deze link: https://www.natuurpunt.be/steunen/lidmaatschap/inschrijven?recruiting_organisation_id=248557